Iltasiivooja/ Tiskari
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Pidätkö nopea tempoisesta fyysisestä työstä? pidätkö itsenäisestä työstä ja kaipaat iltaan sijoittuvaa työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!

Etsimme kahta itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA myymäläkohteeseen Kotkaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työssä vastaat myymäläkohteen ylläpitosiivouksesta Kotkassa. Siivouksen lisäksi työ sisältää tiskausta ja vitriinien pesua. Työaika on ma – la klo 19–01 välille, 4h päivässä. Viikossa työtunteja on keskimäärin 18h. Työhön pääset tarttumaa vaikka heti joten hae pian!

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä perehdytämme sinut hyvin työhösi. Aikaisempi kokemus lasketaan kuitenkin eduksesi. Työssäsi tarvitset kuitenkin hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.4.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot