(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja tiistaisin Veikkolaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut tekijä vailla osa-aikaista työpaikkaa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt siivouspalveluita tuottavalle asiakkaallemme Clean Kalle Oy:lle siivoojaa Kirkkonummelle Veikkolaan. Työnkuvaasi kuuluu toimistotilojen siivoaminen, mukaan lukien saniteetti- ja sosiaalitilat. Työssäsi pääset käyttämään lattianpuhdistuskonetta, joten mainitsethan hakemuksessasi jos olet käyttänyt sellaista aikaisemmin.

Töitä tehdään tiistaisin 5h 45min, niin että työt alkavat klo 15:00-16:00. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksesi.

Toivomme sinun olevan positiivinen ja tarmoa täynnä oleva henkilö, joka on valmis sitoutumaan kerran viikossa tehtävään osa-aikatyöhön. Sinun tulisi pystyä ottamaan vastaan työohjeet suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana, ja työsuhde on alkuun määräaikaisuus vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tavoitteenasi on rekrytoitua suoraan asiakasyrityksellemme.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi