(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja terveysasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän seudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta terveysasema ympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 13-22 välille. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen 31.8.2020 asti, mutta jatko on mahdollista. Työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.


Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista /tai siivousalan työtehtävistä, sekä katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan tutkinnon. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -