Iltasiivooja terveydenhuollon kohteeseen Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Etsimme ammattitaitoista ILTASIIVOOJAA terveysalan asiakaskohteeseemme OULUUN.


Tässä tehtävässä vastaat terveysalan asiakaskohteemme puhtaanapidosta Oulun keskustassa. Kohteessa noudatetaan korkeaa hygieniatasoa, joten tarkkuus on valttikorttisi. Työaika sijoittuu arki-iltoihin klo 18:00 – 01:00 välille. Työvuoron pituus on 6 h (30 h / vk). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heinäkuussa 2021.


Olet etsimämme henkilö mikäli olet luonteeltasi joustava ja oma-aloitteinen, työotteeltasi ripeä ja kykenet ottamaan vastuun omasta työstäsi. Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta. Aiemman kokemuksen terveydenhuollon kohteista, puhtauspalvelualan koulutuksen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Kohteen työkieli sekä asiakaspalvelutilanteet ovat suomeksi, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle paitsi ison talon tuen ja edut, myös mahdollisuuden edetä urallasi. Me välitämme ihmisistämme, tule sinäkin tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tutustu meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin täällä. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet.


Tule sinäkin luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot