(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja, Technopolis
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA uuteen asiakaskohteeseemme TECHNOPOLIKSEEN. https://www.technopolis.fi

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Tässä tehtävässä vastaat kansainvälisen asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta iltapainotteisesti.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.2.2018.