(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Etsitkö töitä opintojen ohelle vai tarvitsetko muuten vain lisäansiota? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!
 
Etsimme nyt reipasta ILTASIIVOOJAA tiimiimme Tampereelle.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta arkisin. Työaika on klo 16-18.30 ja työtunteja kertyy 15h/vko. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.
 
Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta siivouksesta. Alan koulutus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyvää fyysistä kuntoa, joka auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Lisäksi tarvitset B-ajokortin sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.Halutatko sinä olla mukana kehittämässä itseäsi asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi työyhteisössä, jossa kannustetaan innovointiin ja jatkuvaan kehittymiseen? Meillä se on mahdollista. 
Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.1.2018


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -