(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja, Tampere keskusta-alue
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme

Haemme nyt

Iltasiivoojaa Tampereen keskustaan

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Haemme nyt siivoukseen työntekijää iltavuoroon. Mikäli koet, että siivous ja asiakaspalvelu on sinun juttusi, hae meille töihin. Työ suoritetaan arkisin, klo 13.30 -21.30. Työ on kokopäiväinen 37,5 h / viikossa.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Olet oma-aloitteinen ja luotettava. Aikaisempi siivouskokemus vaaditaan ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian,  täytämme työtehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.