Iltasiivooja sijaisuuksiin, Turku
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme ILTASIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakaskohteisiimme Turkuun ja Raisioon!


Tässä tehtävässä toimit sijaisena muille tiimiläisille ja vastaat pääsääntöisesti oppilaitoskohteiden, laboratoriokohteen sekä kauppakeskuksen ylläpitosiivouksesta. Työvuorosi ovat arkisin kello 13:00-21:00 välillä ja työvuoron pituus vaihtelee 2–7 tunnin välillä. Viikossa työtunteja kertyy 10–30. Työtä on mahdollisuus tehdä myös aamuisin ja viikonloppuisin. Tämä työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. Rikostaustaote tullaan edellyttämään henkilöiltä, jotka työskentelevät koulukohteissa.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta täältä.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme


  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta tärkeintä meille on reipas asenne sekä motivaatio ja halu oppia. Eduksi katsomme puhdistuspalvelualan tutkinnon.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
  • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa.
  • Eduksi katsomme B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS: laisia on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS: laisena pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae täältä viimeistään 2.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@Iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot