(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Säkylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?


Etsimme nyt tiimihenkistä ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme SÄKYLÄÄN.


Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme sosiaalitilojen ylläpitosiivous kokoaikaisessa ja vakituisessa työsuhteessa. Työaika painottuu pääsääntöisesti ilta-aikaan klo 16-24 välille. Työtunteja sinulle kertyy viikossa 37,5h.


Eduksesi on aikaisempi työkokemus, tai koulutus puhdistuspalvelualalta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -