(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä KOKOAIKAISTA ILTASIIVOOJAA Rovaniemelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteemme erilaisista siivoustehtävistä pääsääntöisesti arkisin, maanantaista perjantaihin. Satunnaisia lauantaivuoroja voi ilmetä, mutta niistä sovitaan erikseen. Työaika sijoittuu klo 17.00-03.00 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Et hätkähdä pienestä ja suoriudut hyvin paineen, sekä muuttuvien tilanteiden alla. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.9.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -