(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Poriin loppukesäksi
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsinnässämme on nyt SIIVOOJA iltavuoroihin Porin seudulle.


Siivoojan tehtävässä vastaat myymäläsiivouksesta iltaisin. Työaika sijoittuu arki iltoihin noin kello 19-01.30 välille. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen syyskuun loppuun. Viikkotunteja sinulle kertyy viikkotasolla 25h/vko. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Katsomme aiemman työkokemuksen ja koulutuksen kuitenkin eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä englannin kielen taitoa. Sovit tehtävään jos olet parhaimmillasi ilta aikaan sekä nautit työstä, jossa näet omien kättesi jäljen.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 22.7.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -