(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Parolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Oletko iltavirkku ja etkä halua työksesi istua näyttöpäätteen äärellä? L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista.

 

Haemme nyt tiimiimme uutta reipasta    

   

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Huolehdit eri asiakaskohteidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään maanantaista lauantaihin klo 18-21 välillä noin 2,5-3 tuntia per ilta. Näin ollen viikossa töitä kertyy yhteensä noin 18 tuntia!

  

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote, joustavuus ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta. Eri kohteiden välillä liikutaan työpäivän aikana, joten B-kortti ja oma auto katsotaan eduksi. Mikäli sinulla ei ole autoa tai korttia, yritämme järjestää helposti saavutettavat kohteet sinulle.

   

Tarjoamme työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden lisätunteihin halutessasi.

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner