Iltasiivooja Paraisille
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Oletko iltavirkku ihminen, vakituista työpaikkaa vailla? Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään kättesi jäljet? Jos vastasin kyllä, lue eteenpäin!

Etsimme asiakkaallemme SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista ja se tehdään iltaisin klo 14-22. 

Työtehtäviisi kuuluu koulujen siivoamista ilta-aikaan. Työ on liikkuvaa, sillä illan aikana siirryt toisesta koulusta toiseen siivoamaan. Oma auto on eduksesi, myös pyörällä pääsee kulkemaan.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, se kuitenkin luetaan eduksi. Asenne ratkaisee! Työtä tehdään hyvin itsenäisesti, joten kykenet työskentelemään yksin. Saat työhön ja laitteisiin hyvän perehdytyksen ennen töiden alkua. Puhut hyvää suomea, englantia tai ruotsia. 

Arvostamme aiempaa kokemusta siivousalalta. Lisäksi arvsostamme huolellista työjälkeä sekä luotettavuutta. 

Työ sijaitsee Paraisilla. 

Tule meille töihin! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä aiemmin luotu profiili hakuun. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä HR-konsultti Sari Europaeukseen, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529502
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Parainen