(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Etsitkö töitä opintojen ohelle tai lisäansiota toisen työn ohelle? Työskenteletkö mielelläsi iltaisin?
 
Etsimme osa-aikaista ILTASIIVOOJAA Ouluun.
 
Työt on asiakaskohteissamme tehtävää ylläpitosiivousta Oulun alueella. Työtä on tarjolla arki-iltaisin, pääasiassa maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 17 alkaen. Työtunteja kertyy 4-5 tuntia viikossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2019 asti, jatkoon mahdollisuus.
 
Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vaan arvostamme kokemusta enemmän ennakkoluulotonta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään valitun henkilön pitää pystyä kantamaan vastuuta ja toimimaan oma-aloitteisesti, asiakaslähtöisesti sekä kommunikoimaan suomenkielellä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteiden välillä kulkemista, mutta ei ole edellytys työn suorittamiseksi, ajokortti tulee olla.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.
 
ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 - ISS on savuton työpaikka