(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Oulun keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Haemme nyt ammattitaitoista OSA-AIKAISTA ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme OULUN KESKUSTAAN vakituiseen työsuhteeseen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakkaallemme terveydenhoitoalankohteessa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 18 – 01 välille ja työpäivän pituus on 6 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen (30h/viikko) ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla olisi alalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto sekä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden ajalta. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Voimassaolevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 9.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 31.8.2020 tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -