(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Otaniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä! Meillä on sitä tarjolla! Etsimme vahvistukseen

 

REIPASTA SIIVOOJA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espoon Otaniemen alueelle - hyvien kulkuyhteyksien päähän. Tässä tehtävässä työskentelet iltaisin asiakaskohteissamme, joissa vastaat henkilökunnan taukotiloista, asiakastilojen, varastoiden ja hygieniatilojen siisteydestä. Työtä on 2 tuntia iltaisin maanantaista perjantaihin eli 10 tuntia viikossa. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen (11,20€/h)

Tämän päivän siivooja

 

on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain, kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin.

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Kohde on terveydenhuollon talo, jossa on puhtausluokka 1 ja 2 tiloja. Tämä vaatii sinulta siitä syystä motivoitunutta otetta siivoustyöhön. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme: 
* vakituisen työpaikan 
* kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan 
* kotimaisen pitkän linjan työnantajan 
* nykyaikaiset työvälineet, esim. työtä helpottavat mobiilisovellukset 
* mahdollisuuden kehittyä vaativampiin tehtäviin 

Lisäksi perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.