(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Otaniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Oletko sinä hakemamme

 

SIIVOOJA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espoon Otaniemen alueelle? Tässä tehtävässä työskentelet iltaisin asiakaskohteissamme, joissa vastaat henkilökunnan taukotiloista, asiakastilojen, varastoiden ja hygieniatilojen siisteydestä. Työtä on 2 tuntia iltaisin maanantaista perjantaihin eli 10 tuntia viikossa.

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin.

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Kohde on terveydenhuollon talo, jossa on puhtausluokka 1 ja 2 tiloja. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.