Iltasiivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Omaatko tarkan silmän työn laadun suhteen? Haetko säännöllistä iltatyötä siivoustyön parista? 

Haemme nyt ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TAMPEREELLE.


Työtehtävissäsi huolehdit tilojen puhtaanapidosta oppilaitosympäristössä. Työtä tehdään arkisi-iltaisin klo 14:00 - 20:00 välillä ja työvuoron pituus on 7,5 tuntia päivä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/viikko).


Tähän tehtävään edellytämme, että omaat aikaisempaa siivoustyökokemusta. Siivoustyökokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran viimeisen kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsomme alan tutkinnon sekä suoritetun työturvallisuuskortin. Työn fyysisyyden huomioiden, tarvitset hyvän peruskunnon sekä reippaan asenteen. Sinulle on luontevaa toimia työssäsi asiakaslähtöisesti ja kykenet ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Päivittäisessä työskentelyssäsi tarvitset lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Meillä pääset työskentelemään turvallisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Tuntuuko tehtävä omalta? Hae mukaan mainioon työporukkaamme ja täytä hakemuksesi jo tänään! Hakuaika päättyy 21.9.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot