Iltasiivooja myymäläkohteisiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja lähes 50 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessaan on n. 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkuuksien joukossa ovat niin teollisuusyritykset kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ISO- sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein! www.rtkpalvelu.fi/

Oletko itsenäisestä työstä aidosti nauttiva tarkkaotteinen työpersoona?


Etsimme nyt sisaryrityksemme RTK-Palvelulle Ähtäriin osa-aikaista ILTASIIVOOJAA myymäläkohteeseen!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävänkuvassasi vastaan RTK-Palvelun myymäläsiivouskohteen sopimuksen mukaisista siivouksista. Työtä tehdään iltaisin klo 18-21 maanantaista lauantaihin, joten työ sopii erinomaisesti myös lisätyötä etsiville tai opiskelijoille! Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus ja koulutus siivousalalta, mutta tehtäviin on tarjolla kattava perehdytys ja ne sopivat myös työuransa alkutaipaleella olevalle tekijälle.

 

Työsuhde ja palkkaus

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja valittu henkilö työllistyy suoraan RTK-Palvelulle. Työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tehtävissä TES PR 3.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa?

Uusille henkilöille on tiedossa kattava perehdytys asiakaskohteisiin ja RTK-Palvelun toimintatapoihin, ja päivittäistä työssäsi onnistumista tukee tiivis kiinteistöalan ammattilaisten tiimi. 

RTK-Palvelun pitää huolta työntekijöistään mm. kattavien konsernietujen muodossa ja kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja kehittymään työn ohessa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot