(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja myymälään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2020
Etsimme nyt  OSA-AIKAISTA ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän Savelaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymäläympäristössä. Työaika on arki-iltaisin klo 18-21 sekä joka toinen lauantai. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Aikaisempi työkokemus siivoustyöstä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tarjoamme reippaalle tekijälle mahdollisuuden lisätienesteihin sekä suuren kansainvälisen yrityksen tuen, mikäli kouluttautuminen tai kiinteistöpalvelualalla eteneminen kuuluu suunnitelmiisi. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 23.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -