(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja myymälään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.

Etsimme nyt reipasta ja aikaisempaa kokemusta omaavaa ILTASIIVOOJAA tiimiimme Porvooseen.

Meillä vastaat myymälän ylläpitosiivouksesta arkisin ja viikonloppuisin ilta-aikaan. Työaika sijoittuu klo 19-01 väliin ja työtunteja kertyy 24 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä hyvä fyysinen kunto. Tehtävässä työskentely edellyttää hygieniapassia, aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä lasketaan eduksi. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. 

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2019.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/
- ISS on savuton työpaikka -