(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Kaipaatko lisäansiota toisen työsi ohelle? Vai tuntuuko kevyt iltatyö muuten vain sopivalta? Tässä on tilaisuutesi, nimittäin me etsimme osa-aikaista

 

ILTASIIVOOJAA  

 

vakituiseen työsuhteeseen Leppävaaraan. Tehtäväsi on huolehtia koulun siivouksesta reippaalla työskentelyotteella. Työtunnit sijoittuvat arki-iltoihin 4h/pv ja työtunteja viikossa kertyy 20h. Työ sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn ohelle - sinä päätät!

 

Edyllytyksenä työhön on ehdottomasti positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. Tykkäät nähdä työsi tuloksen ja tehdä parasta jälkeä. Persoonaltasi olet reipas ja itseohjautuva. Kommunikoit sujuvasti joko suomen- tai englannin kielellä. Aikaisempi siivouskokemus tai alan tutkinto ovat sinulle eduksesi, mutta älä jännitä hakemuksen laittamista, vaikkei kokemusta löydy omasta takaa. Tässä työssä ASENNE, on se mikä ratkaisee ja arvostamme kaikenlaista työkokemusta. 

 

Tarjoamme puolestamme sinulle mainiot ja nykyaikaiset työvälineet, sekä perehdytyksen työhön. Tuemme sinua kehittymisessäsi ja pidämme huolta, että voit hyvin niin töissä, kuin myös vapaa-ajallasi. Käytössäsi on nimittäin tavallista kattavampi työterveyshuolto. Tämän lisäksi käytössäsi ovat kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista, kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Motivoituneille tekijöille tarjoamme mahdollisuuden edetä urallaan, sekä kouluttautua L&T: llä - niin halutessaan. 

 

Jos tämä kuulosti juurikin siltä, mitä sinä haluat -> H A E paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, paikka täytetään nimittäin heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi