Iltasiivooja Kouvolaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille 

  

ILTASIIVOOJAKSI  KOUVOLAAN 

  

Pesti on osa-aikainen, jossa työtunteja kertyy 25h/vko. Työajat ovat iltapainotteisia ja työpäivät starttaavat klo 16:00 eli etsimme joukkoomme iltavirkkua siivoojaa! Tehtävänäsi on huolehtia asiakaskohteemme toimitilojen päivittäisestä puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä reippaalla asenteella. 

  

Toivomme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista palveluasennetta, eli hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!  Aikaisempi työkokemus, etenkin terveydenhuollon kohteista, hyvä siivoussilmä ja ote mopista ovat toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat.

  

 Saat meiltä: 

-Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä. 

-Esihenkilösi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä. 

-Hyvät ja asianmukaiset työvälineet. 

-Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan  

 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työltä? Siinä tapauksessa, rustaile hakemusta tulemaan, rekrytoimme sopivimman tyypin vaikka heti! ! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

  

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä: 
https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot