Iltasiivooja Kouvolaan
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän remmiin ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI KOUVOLAAN

 

Tässä pestissä vastaat terveydenhuollon toimitilojen viihtyvyydestä ja puhtaanapidosta. Kohteessa huolehdimme niin yleisten tilojen, kuin potilashuoneidenkin päivittäisestä ylläpitosiivouksesta.  Olet kultaakin kalliimpi hyvän asiakaskokemuksen luomisessa ja yksi tärkeä osa työtä onkin asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin noin klo 16:00 eteenpäin, eli etsimme joukkoomme vakituisesti iltavirkkua siivoojaa. Tehtävä on osa-aikainen, jossa töitä kertyy 25h/vko eli jokaisen vuoron kesto on 5h.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on siivoussilmä kohdillaan ja moppi pysyy hyppysissäsi, eikä sinulta puutu rohkeaa asennetta!  Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta. Olet napakka ja ripeä tekemisessäsi sekä nautit liikkuvasta työstä ihmisten ympäröimänä.

 

Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella. Tule kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla ja nappaamme sopivan henkilön riveihimme heti!  Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot