Iltasiivooja kesätöihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Hei sinä reipas ja oma-toiminen tekijä? Oletko vielä kesätöitä vailla, haluaisit kartuttaa työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?

Haemme ILTASIIVOOJAA HYVINKÄÄN SAHANMÄELLE vahvistamaan tiimiämme kesän ajaksi!


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimisto -ja tuotantotilojen ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työtä tehdään arki-iltaisin klo 15:30-19:45 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (21-22h/viikko) ja kesäsijaisuus solmitaan 31.08.2021 asti. Työt alkavat mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h).


Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä, mutta tehtävässä menestyäksesi, tärkeintä meille on asenteesi sekä asiakaslähtöisyys. Asenne meille tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tärkeää. Tulet tarvitsemaan myös hyvää suomen kielen taitoa työskentelyssäsi asiakaskohteessamme.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä  ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tule joukkoomme luomaan tiloja, joissa sinunkin on hyvä olla! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 20.6.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot