(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Keravalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


 


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettuja SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Keravalle.

Haemme kahta myymäläsiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään iltaisin klo 18-23 välillä noin 3-6 h/vuoro. Työvuorojako tehdään sopivien hakijoiden kanssa. Esimerkiksi toinen voi työskennellä ma-pe ja toinen lauantaisin tai vaihtoehtoisesti työskentelypäivät ovat ma-ke sekä to-la. Molemmat työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Aikaisempi koulutus tai kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme nämä eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla oma-aloitteinen työote ja olet huolellinen tehtävissäsi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018.


 


– ISS on savuton työpaikka –