(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Karttulan koululle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme innokasta Siivoojaa Karttulaan osa-aikaiseen työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu Karttulan koulun ylläpitosiivous. Sinulla on mahdollisuus päästä kartuttamaan ammattitaitoasi käyttäen erittäin laadukkaita työvälineitä kansainvälisessä yrityksessä jossa työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Työ on osa-aikainen ja työtä tehdään arki-iltaisin 16–20 välillä 2h/päivä. Lisätunteja on mahdollisuus saada esimerkiksi lomien tuurauksista.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Siivousalan koulutuksen ja kokemuksen katsomme eduksi. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on oikea asenne, halu tehdä töitä ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Työ soveltuu loistavasti opiskelijalle tai lisäansiota haluavalle.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -