Iltasiivooja Juukaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä alkuiltojesi ratoksi? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä muutaman kerran viikossa? 

  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  

  

SIIVOOJAA 

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Juukaan. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin kohteen positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä tehdään kahdessa vierekkäin olevassa kohteessa. Kohteissa työskennellään tiistaisin ja perjantaisin klo 15:00 eteenpäin. Viikossa työtunteja kertyy noin kuusi, joten tässä on sinulle mainio paikka tienata lisätuloja! 

  

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä! 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. 

 

Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta! 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319839
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31855247.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Juuka