(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Hyvinkäälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Hyvinkäälle Sahanmäen teollisuusalueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimisto- ja tuotantotiloissa. Tehtävä sisältää mm. päältäajettavan yhdistelmäkoneen käyttöä. Työaika sijoittuu klo 15:30-21:00 välille arki-iltoina  ja työtunteja kertyy viikossa 22. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomenkielen taitoa. Alan koulutus ja aiempi työkokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.2.2020, mutta paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -