(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Huittisiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Oletko iltavirkku ja kaipaat työltäsi aktiivisuutta? Tämä tehtävä voisi sopia juuri sinulle!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

vakituiseen iltatyöhön Huittisiin. Tässä tehtävässä huolehdit myymälätilojen siisteydestä sekä palvelutiskin ja sen välineiden puhtaanapidosta. Työtä on tarjolla ma-la noin klo 16-23 välisenä aikana. Yhteensä töitä on tarjolla viikossa noin 35 tuntia.

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc