(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja (huhtikuun 2020 loppuun)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Työskenteletkö mielelläsi ilta-aikaan?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Espoon Tapiolaan. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Meillä vastaat imuroinnista toimistoympäristössä pääkonttorikohteessa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 17-22 välillä, n. 7-9 h/viikko omien toiveidesi mukaan. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen huhtikuun 2020 loppuun. 

Aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti. Alan koulutus ja kokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa osaamistasi, kannustavan tiimin ja mahdollisuuden edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -