Iltasiivooja Espooseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme toimistosiivouksesta. Työtä tehdään arkisin kello 17:30 – 22:00 välillä ja työtunteja sinulle kertyy illassa 3–5. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Tässä tehtävässä katsomme aikaisemman kokemuksen eduksi mutta se ei ole välttämätöntä. Positiivisella asenteella ja halulla oppia uutta pärjää tässä tehtävässä hyvin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.


 
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Sinulta me toivomme


  • kohtalaista suomen kielen osaamista
  • erinomaista palveluasennetta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae mukaan tiimimme viimeistään 7.12.2021! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot