(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Ahdistaako toimistotyöaika aikaisine herätyksineen? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin iltavirkkua 

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espoon alueelle. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteet (2 kpl) ovat terveydenhuollon kiinteistöjä, joissa on puhtausluokan 1 ja 2 tiloja.  Työaikasi ovat ma - pe klo 20 - 23.15 ja työkohteesi ovat hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä.


Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.