Iltasiivooja elintarvikemyymälään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta myymälä Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Viitasaarelle.

ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Työtehtävässäsi vastaat ylläpitosiivouksesta elintarvikemyymälässä Viitasaarella. Työaika on ma- la klo 14.30 – 21.30 välillä. Päivässä tunteja kertyy 4h ja viikossa 24h. Lisätunteihin on mahdollisuus muissa kohteissa. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.5.2021.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot