(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivooja Aviapoliksen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä iltatyötä? Meillä olisi tarjolla vakituinen

 

ILTASIIVOOJAN

 

paikka Vantaalla, Aviapoliksen alueella. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimisto- ja logistiikkatilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi on ma-pe klo 15-23, palkkasi 11,20 €/h + iltalisä.

 

Aiempi kokemus ja puhtausalan opinnot luetaan ehdottomasti eduksesi, jos sinulla sellaisia takataskusta löytyy. Perehdytämme sinut kuitenkin joka tapauksessa hyvin tehtäviisi, joten tarkalla siivoussilmällä ja reippaalla ja aikaansaavalla asenteella pääset jo hyvin alkuun. Toivomme sinulta sen tasoista suomen kielen taitoa, että ymmärrät ohjeet ja perehdytyksen ja pystyt vastaamaan asiakkaan yksinkertaisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelutilanteita ajatellen sinulla on oltava positiivinen asenne ja motivaation siivoustyötä kohtaan on oltava kohdallaan.

 

Tarjoamme sinulle paitsi kilpailukykyisen palkan, myös kaikki ison talon henkilöstöedut: Kannustamme kouluttautumiseen ja tarjoamme sairauskassan jäsenyyden eli erittäin hyvän työterveyshuollon. Haluamme myös pitää huolta siitä, että voit hyvin sekä töissä että työajan ulkopuolella, minkä takia saat henkilökunta-alennuksia muun muassa kuntosalijäsenyyksistä.

 

Onko tässä sinun tuleva työsi? Älä turhaan aikaile, vaan hae paikkaa heti!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.