(Poistunut julkaisusta)

Iltasiivoja kauppakeskukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turun keskustaan. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin kello 20.00 - 23.30 ja työtä kertyy viikossa 21h. Tehtäviisi kuuluu tehdä ylläpitosiivousta vakikohteissasi, sekä ylläpitää positiivista asiakaskokemusta töidesi ohella! L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti. Tässä tehtävässä on PL 2, eli 10,88€/h.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden ajalta siivouskokemusta tai olet suorittanut laitoshuoltajan tutkinnon, mutta kerrothan kuitenkin, mikäli sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden takia. Myös yhdistelmäkoneen aikaisempi käyttö katsotaan eduksi!

 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista.

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc