(Poistunut julkaisusta)

Iltasiiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Hei opiskelija, haluatko opintojen ohella tienata hieman ja ansaita työkokemusta ja nähdä vielä työsi lopputuloksen?
Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja reipasta iltavirkkua asiakkaamme toimistosiivouksia hoitamaan Espoon Keilaniemeen.


Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arki-iltoihin klo 17-21 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.


Aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti. Alan koulutus ja kokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa osaamistasi, kannustavan tiimin ja mahdollisuuden edetä tai pätevöityä palvelualan ammattilaiseksi. Meillä ISS palveluilla on kattavat sisäiset koulutusportaalit ja teemme aktiivista yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Ota askel kohti etenemistä ja hae meille töihin nyt.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.2.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -