Iltapäivystäjiä päivittäistavarakauppaan
Transval Myymäläpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Kaipaatko lisärahaa opintojen ohelle? Haluatko extratuloja oman päivätyösi lisäksi?

Jos vastasit ”kyllä” saatat olla etsimämme henkilö energiseen tiimiimme.

Haemme nyt  iltapäivystäjiä päivittäistavarakauppaan Itä-Helsinkiin

Iltapäivystäjän tehtäviin kuuluu erilaisia kaupan juoksevia asioita mm. tuotteiden pikahyllytyksiä, rikkoutuneiden tuotteiden siivoamista, kassalta tulevia tuotteiden hintakyselyjä yms.Työ on myös ajoittain hyvin fyysistä. 

Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin alkaen iltapäivästä ja päättyen kaupan aukioloaikojen puitteissa.Tulet saamaan tehtävään ja kaupan tuntemukseen hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Aikaisempi kokemus, tuntemus ja osaaminen päivittäistavarakaupassa työskentelystä on toivottavaa.

Onnistut tehtävässä jos omaat ripeän työotteen, oma-aloitteisuutta ja päätöksenkykyä sekä hyvän asiakaspalveluasenteen.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Itäkeskus
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478075
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa