(Poistunut julkaisusta)

Iltapäivystäjä keikkatyöpalveluun
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Wippii Work Oy on tänä vuonna 10 vuotta täyttävä henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toiminta tapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 300-400 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, usein varsin huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti. 

Toimintamme kasvu sekä edessä siintävä talvisesonki mahdollistavat kahden luotettavan työntekijän palkkaamisen mukavaan ja joustavaan päivystystyöhön. Tällä kertaa haemme:

ILTAPÄIVYSTÄJÄÄ VIIKKOVUOROIHIN

Monipuolisiin tilausten vastaanotto ja vuokratyöntekijöiden töihin osoittamistehtäviin. Tarjoamme valituille asiakkaillemme talvikaudella päivystyspalvelun viikon jokaisena päivänä. Etsimme uutta innokasta Wippiiläistä päivystämään arki-iltaisin palvelunumeroamme 1.11.2019 -31.3.2020 välisenä aikana(Etätyömahdollisuus).

Wippiin keikkatyöpäivystäjän työtehtävänä on päivystää Wippiin tilauspuhelinta ja sähköposteja arkisin kello 18.00 – 23.00 välisenä aikana. Kun puhelin soi, on soittaja lähtökohtaisesti aina asiakkaamme, jolta puuttuu työntekijä samana tai seuraavana päivänä alkavasta työvuorosta. Vaihtoehtoisesti soittaja voi olla myös työntekijä, joka ilmoittaa sairauspoissaolostaan. Keikkatyöpäivystäjän tehtävä on puhelun saatuaan soittaa läpi meidän työntekijäringissä olevia, valmiita työntekijöitä ja sopia tarvittu määrä kavereita töihin oikeaan aikaan ja paikkaan. Tämän lisäksi, Wippiin lumipalvelut palvelee kiinteistöhuollon asiakkaitaan talvella, joten kun lunta sataa Helsingissä, tiedät että alkaa puhelin pian soimaan. 

Työntekijöiden sopimisen lisäksi tehtävä pitää sisällään kirjausten tekemistä sähköiseen järjestelmäämme, työntekijöiden neuvontaa ja ohjeistusta, varusteiden luovuttamista sekä ”ongelmien ratkomista lennossa”. Toisinaan voi tulla kokonaisia päiviä, että puhelin ei soi lainkaan. Silloin kaikki on kaikkialla hyvin ja saat palkan tekemättä mitään. ;) 

Etsimämme henkilö on luotettava ja ymmärtää työnsä tärkeyden. Tehtävä edellyttää sosiaalisuutta, tarkkuutta, ahkeruutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua onnistua täydellisesti! Meille on kunnia asia huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat tarvitut työntekijät ajoissa. Päivystäjälle maksamme koko varallaolon ajalta HPL TES mukaisen korvauksen. Tämä tarkoittaa, että yhdestä tunnista tienaat tekemättä mitään 6e/h ja mikäli joudut hommiin= puhelin soi, niin jokaisesta tehdystä työtunnista 12e/h. Asiakkuutemme tietäen on kuitenkin todennäköistä, että ainakin jonkun verran ihan työtäkin saa viikon aikana tehdä, vaikka joka päivä ei puhelin soisikaan.

Kielitaito: Suomi + Englanti jotta pystyt kommunikoimaan kaikkien työntekijöidemme kanssa. 

Kattava koulutus ja perehdytys valitulle päivystäjälle järjestetään lokakuun viimeisellä viikolla. 

Tehtävään valitulle tarjoamme:

- Hyvän palkan ja etätyömahdollisuuden

- Perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, unohtamatta koko Wippii Workin väen tukea

- Mahtavat työkaverit sekä kehittämisestä ja kehittymisestä kiinnostuneen työyhteisön

- Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

- Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa mm. virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. 


Rekrytointia hoitaa:


Heikki-Veli Nykänen
Service & Account Manager

+358 44 770 0099

heikki-veli.nykanen@wippiiwork.com