(Poistunut julkaisusta)

Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja - hakuaikaa jatkettu
Munkkiniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Toimi on osa-aikainen 30h/vk, tehtävään kuuluu toimiminen Lehtisaaren iltapäiväkerhon vastuuohjaajana.
Hakuaikaa jatkettu, aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.
Kerhon toimintaan kuuluu ohjattua ja omaehtoista toimintaa sisällä ja ulkona. Vieressä sijaitsee kenttä, jolle jäädytetään talvisin luistinrata. Ympärillä kaunis saaristoluonto. Ohjaajan työssä pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä työparisi kanssa ja rakentamaan työstäsi oman näköisesi. Teet tärkeää yhteistyötä vanhempien ja koulun kanssa. Työparin lisäksi tukenasi on Munkkiniemen seurakunnan varhaiskasvatuksen tiimi.

Haemme organisointitaitoista ja oma-aloitteista ohjaajaa, joilla on myös taitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä osaamista ryhmän ohjaamisessa. Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, idearikasta, vastuullista ja itsenäistä työotetta. Etua on myös hyvästä fyysisestä kunnosta, jota tarvitaan liikunnan ja leikkien ohjaamisessa ja aktiivisessa ulkoiluun osallistumisessa.

Työ tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksia ja kehittää ammatillista osaamista. Ohjaajien käytössä ovat hyvät materiaalit ja välineet ulko- ja sisäleikkeihin sekä liikuntaan.
Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lastenohjaaja (lapsi- ja perhetyön tutkinto), aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, sosionomi tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.
Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 5a •:n mukaisesti.
Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 4 kk:n koeaika.
Hakemukset liitteineen ja merkinnällä ”iltapäiväkerhon vastuuohjaaja” 9.5.2019 klo 12 mennessä Munkkiniemen seurakunta, Raumantie 3, 00350 Helsinki. (PL 43, 00351 Helsinki). Lisätiedot tarja.frilander@evl.fi, p. 09 23405142. Ajalla 29.4.-9.5. auli.etaniemi@evl.fi, p. 09 23405144 . Haastattelut viikolla 21.