(Poistunut julkaisusta)

Iltapäiväkerhon ohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Paavalin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Paavalin seurakunta järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa lukuvuonna 2019-2020. Haemme iltapäiväkerhon ohjaajaa ajalle 5.8.2019-29.5.2020. Toivomme sitoutumista koko lukuvuoden ajaksi pois lukien koulujen loma-ajat. Työaika on 25 tuntia viikossa koulun työaikoina. Työvuorot ovat yleensä ma-pe sijoittuen klo 11-17 välille, toisinaan meillä on kokouksia, yleensä keskiviikkoisin klo 9-11.
Iltapäiväkerhon ohjaajana vastuullasi on toiminnan suunnittelu yhdessä työparin kanssa. Ohjaajan perustehtäviin kuuluu lasten monipuolinen ohjaus ja huolenpito, välipalan valmistaminen, kotitehtävien teossa tukeminen, päivittäinen ulkoilu sekä yhteistyö vanhempien kanssa.
Työ edellyttää vastuuntuntoisuutta, luotettavuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. On myös eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja lapsiryhmän ohjaamisesta.
Edellytämme soveltuvaa koulutusta: koulunkäyntiavustajan ammattitutkintoa, iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkintoa, nuoris- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkintoa, lapsi-tai perhetyön perustutkintoa, sosionomin tai lähihoitajan tutkintoa.
Lisäksi sinun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittu rikosrekisteriote. Työ alkaa 5.8.2019. Työssä on 4 kk:n koeaika.
Kutsumme hakemusten perusteella valitut hakijat haastatteluun. Hakemukset järjestelmän kautta pitää olla tallennettuna 24.6. klo 20. Haastattelut järjestetään viikolla 26. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmat hakemukset huomioidaan.