(Poistunut julkaisusta)

Iltapäiväkerhon ohjaaja
Helsingin seurakuntayhtymä, Töölön seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haemme Töölön seurakuntaan kokoaikaista vakituista lastenohjaajaa, jonka työ painottuu työparin kanssa tehtävään iltapäiväkerhotyöhön. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Iltapäiväkerhon toimintaan kuuluu ohjattua ja omaehtoista toimintaa sisällä ja ulkona. Iltapäiväkerhon toimipiste sijaitsee Meilahden kirkolla. Kerhon lapset tulevat pääosin Meilahden ala-asteelta, joka sijaitsee Meilahden kirkon välittömässä läheisyydessä. Meilahden kirkolla on myös liikuntasali, joka on iltapäiväkerhon käytettävissä. Samoin kirkon läheisyydestä löytyy hyvät ulkoilualueet. Muutoinkin Töölön seurakunnalla on hyvät resurssit työn laadukkaaseen toteuttamiseen.

Ohjaajan työssä pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä työparisi kanssa. Tukenasi on myös osaava ja monitaitoinen 11 hengen Lapsi- ja perhetyön tiimi.

Tehtävään kuuluvat lisäksi avoimen perhekerhon vetäminen ja erikseen sovittavia työtehtäviä lasten ja perheiden jumalanpalveluksissa, perhetapahtumissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Haemme organisointitaitoista ja oma-aloitteista ohjaajaa, jolla on taitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä osaamista ryhmän ohjaamisessa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja innostuneisuutta, vastuullisuutta ja hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hyvässä hoidossa korostuu myös halu kehittyä kirkon kasvatuksen osaajana, johon Töölön seurakunta tarjoaa hyvät mahdollisuudet.

Sinulla voi olla lastenohjaajan (lapsi- ja perhetyön tutkinto), sosionomin tai lastentarhaopettajan pätevyys, tai muu soveltuva koulutus.

Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukaisesti.

Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy ke 22.5.2019 klo 16, jolloin hakemusten tulee olla liitteineen Kirkko HR-järjestelmässä tai Töölön seurakunnan kirkkoherranvirastossa (kuoreen merkintä: iltapäiväkerhon ohjaaja). Osoite: Töölön seurakunta, Mechelininkatu 32 a B, 00260 Helsinki. Haastattelut pidetään ti 28.5. iltapäivästä alkaen.

Lisätietoja: Lapsi- ja perhetyön esimies, pastori Markus Lehtimäki p. 050 359 3559 tai markus.lehtimaki@evl.fi