(Poistunut julkaisusta)

Iltapäiväkerhon ohjaaja ajalle 1.8.2020-31.5.2021
Helsingin seurakuntayhtymä, Munkkiniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Toimi on osa-aikainen 27h/vko, tehtävään kuuluu toimiminen iltapäiväkerhon ohjaajana. Työ sisältää ohjattua ja omaehtoista toimintaa sisällä ja ulkona. Ohjaajan työssä pääset suunnittelemaan toimintaa yhdessä työpariesi kanssa. Teet tärkeää yhteistyötä myös vanhempien kanssa. Tukenasi on vastuuohjaaja ja Munkkiniemen seurakunnan varhaiskasvatuksen tiimi.
Haemme organisointitaitoista ja oma-aloitteista ohjaajaa, jolla on myös taitoa ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä osaamista ryhmän ohjaamisessa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, idearikasta, vastuullista ja itsenäistä työotetta. Etua on myös hyvästä fyysisestä kunnosta, jota tarvitaan liikunnan ja leikkien ohjaamisessa ja aktiivisessa ulkoiluun osallistumisessa.
Työ tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omia vahvuuksia ja kehittää ammatillista osaamista. Ohjaajien käytössä ovat hyvät materiaalit ja välineet ulko-ja sisäleikkeihin sekä liikuntaan.
Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lastenohjaaja (lapsi- ja perhetyön tutkinto), aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, sosionomi tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja.
Palkkaus määräytyy pätevälle kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikoslain 6§:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Työ alkaa 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 4 kk:n koeaika. Tehtävään haku KirkkoHr -palvelun kautta 4.8.2020 klo 12 mennessä. Haastattelut 5.8. klo 15 -