(Poistunut julkaisusta)

Ilta-/Yösiivooja vuorotteluvapaan sijaisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Etsimme nyt reipasta ja peruspesutaitoista ILTA-/YÖSIIVOOJA vuorotteluvapaan sijaisuuteen tiimiimme Ouluun.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta ja peruspesuista ilta- ja yöaikaan. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 20.00-04.00 välille, mutta satunnaisia lauantaivuoroja saattaa olla tarvittaessa. Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 8.1.2019 asti.


Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta siivousalan työtehtävistä ja osaamista peruspesuista. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä, eivätkä vaativammatkaan työtehtävät saa sinua hätkähtämään.

Olet joustava, sekä asiakaslähtöinen ja omaat työtä pelkäämättömän asenteen. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tulet tarvitsemaan työssä myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.08.2018. Tehtävä alkaa 1.10.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -