(Poistunut julkaisusta)

Ilta siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ILTASIIVOOJAA avainasiakkaamme viihtyisiin toimitiloihin Espoon Tapiolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikoita. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta ja imuroinnista toimistoympäristössä pääkonttorikohteessa. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 16-20 välillä. Työtä on noin 20h/viikko;  4 tuntia viitenä iltana viikossa. 

Aikaisempi kokemus tai koulutus siivousalalta ei ole välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti. Alan koulutus ja kokemus katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä ISS Palveluiden hyvät kouluttautumis- ja kehitysmahdollisuudet kiinnostuksesi mukaan. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -