(Poistunut julkaisusta)

Ilta- ja yötyöntekijä Huoltamokahvilaan
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Shell Pitkäkatu 24h (Pitkäkatu 62) hakee joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista yötyöntekijää huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviin. Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa Helmisimpukka Express- ravintola-pikaruoka ja myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt ruoka-kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, autopesuja, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut ruokatuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Oletko sinä hakemamme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen
ILTA- JA YÖTYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOKAHVILAAN

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa ravintola - pikaruoka ja Select-myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt ja valmistat ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta ja asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, omatoiminen, tunnollinen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Puhut hyvää suomea ja tulet toimeen myös ruotsin- ja englannin kielellä.
Työsuhde solmitaan 12 / 2021 asti ja työskentelet suurimmaksi osaksi ilta- ja yövuoroissa. Osassa työvuoroja työskennellään pääsääntöisesti yksin, asema on avoinna 24h. Työ onnistuu myös osa-aikaisena, jos haluat tehdä vähemmän tunteja tai kokoaikaisena täysillä tunneilla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä.

Toimi nopeasti, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää heti tai viimeistään 11.8.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-6528481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.