(Poistunut julkaisusta)

Ilta- ja yötöitä mattopesulassa Espoossa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsitkö omaan elämäntilanteeseesi sopivaa lisätyötä tai tykkäätkö valvoa öisin? Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen työntekijöitä ilta- ja yövuoroihin. Vuoroja on tarjolla maanantai-perjantai välisenä aikana. Iltavuorot ovat klo 14-22 ja yövuorot klo 22-07.

Työtä tehdään mattopesulassa, jossa työ on fyysisesti raskasta. Työssä käsitellään puhtaita ja kuivia mattoja. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, vaan reippaalla asenteella ja hyvällä kunnolla tehtävistä selviää mainiosti. Ohjeistus työssä annetaan suomeksi, joten ymmärräthän ja puhuthan suomea jonkin verran.

Työpaikka sijaitsee Kehä III varrella Espoon Koskelossa. Autolla pääsee liikkumaan parhaiten, mutta vieressä on bussipysäkki.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa työporukassa, tekstiilihuoltoalan TES:n mukaisen palkkauksen ja töitä sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan.

Työ sopii hyvin opiskelijalle, lisätyötä etsivälle tai fyysisestä työstä pitävälle. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja keikkaluonteisesti.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten laitathan nopeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja voit kysyä HR-konsultti Nhung Doanilta, nhung.doan@adecco.fi.