Ilta- ja viikonloppusiivoojia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Etsimme kahta itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työssä vastaat ylläpitosiivouksesta Kuopiossa. Työaika sijoittuu ti, to, la ja su klo 6 – 23 välille, 5h päivässä. Tämä työsuhde on voimassa toistaiseksi. Noudatamme tässä tehtävässä Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työhön pääset tarttumaa vaikka heti, joten hae pian!


Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä perehdytämme sinut hyvin työhösi. Aikaisempi kokemus lasketaan kuitenkin eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.5.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot