(Poistunut julkaisusta)

Ilta- ja viikonloppusiivoojia Kemi-Tornioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme reippaita osa-aikaisia Siivoojia Kemi-Tornioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviin kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous. Tehtävät ovat monipuolisia ja sopivat erityisen hyvin alan opiskelijoille tai lisäansioita haluavalle. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arki -iltoihin sekä viikonloppuihin. Viikko tunnit vaihtelevat 2 – 15 tunnin välillä.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus ovat eduksi mutta tärkeämpää on oikea asenne.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.  Sujuvaa suomenkielen taito tarvitaan asiakaspalvelutilanteissa ja työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -