(Poistunut julkaisusta)

Ilta- ja viikonloppusiivoojia IKEA-tavarataloon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopion IKEA- tavarataloon reippaita
 
OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA
 
vakituiseen työsuhteeseen. Tämä tehtävä sopii sinulle, joka etsit lisätienestiä tai töitä esimerkiksi opintojen oheen. Työvuorot ovat arki-iltaisin sekä viikonloppuisin. 
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon kaikkia tiloja. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta tai laitoshuoltajan koulutus. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.
 
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki. 
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.  
  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 31.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
  
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen hanna.monkkonen@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Siivooja, IKEA-tavaratalo”.